På utvalda visningar märkta med Bistro finns möjligheten att njuta av mat och dryck till filmen, i biosalongen. 

Baren i foajén har öppet varje kväll, även för gäster till övriga visningar. Det är dock endast på Bistrovisningar i salong 4 och 5 som dryck får tas med in till salongen. 

Biljetter

Till våra Bistrovisningar kan du välja biljetter som inkluderar någon av kvällens delikatesslådor, som sedan står på din plats i salongen vid filmstart. 

Om du inte vill förboka mat väljer du "Bistrobiljett", som utöver filmvisning även ger tillgång till bar och servering under hela ditt besök. 

För visningar i Bistrosalongen gäller filmens bestämda åldersgräns. I baren gäller åldersgräns 18 år. 

Mat & dryck

Tips! Våra chark- och delikatessbrickor är mättande för en person, eller lagom för två att dela på som snacks. 

Ost- och charkbrickan

Tre utvalda ostar: Brie, Chevré och Comté. Serveras tillsammans med crostini och fikonmarmelad. Chorizo Castellano, Salami Milano och Jamón Serrano. Svarta & gröna oliver, marinerade vitlöksklyftor. 

215 kr eller 380 kr inklusive biobiljett vid förbokning

Ostbricka (vegetarisk)

Tre utvalda ostar: Brie, Chevré och Comté. Liten ostpaj. Serveras tillsammans med crostini och fikonmarmelad. Minispett med tomat och mozzarella. Svarta & gröna oliver, marinerade vitlöksklyftor. 

205 kr eller 370 kr inklusive biobiljett vid förbokning

Bistrons högrevsburgare

120 g högrevsburgare med bröd, Väddö Gårdsmejeris lagrade cheddarost, krispsallad, silverlök och srirachadressing. Serveras med räfflade gårdschips med havssalt.

189 kr eller 349 kr inklusive biobiljett vid förbokning

Bistrons grilloumiburgare

Svenskt grilloumiburgare med bröd, krispsallad, tomat, silverlök och srirachadressing. Serveras med räfflade gårdschips med havssalt.

189 kr eller 349 kr inklusive biobiljett vid förbokning

Våra burgare går att få med glutenfritt bröd, kontakta oss efter din bokning. 

Du kan även kontakta oss för frågor om allergi & ingredienser, eller prata med oss på plats. 

Förbokningen av mat stänger ca 90 minuter innan föreställningsstart. I baren som öppnar minst 1 timme innan visningen finns ett urval av öl, cider, vin samt alkoholfria alternativ. Här finns även en meny med bland annat snacks och delikatesslådor. 

Biografens ordinarie utbud av snacks och dryck finns såklart även att köpa.

 

 

Paragraphs
Concept showtime version name
Visningar i Bistrosalongen
Boka in ditt biobesök i Malmö
Boka in ditt biobesök i Malmö

Frågor om Bistron

Vad är Bistron?

Bistron är ett nytt koncept på Nordisk Film Bio i Uppsala där besökare till visningar i salong 4 och 5 kan köpa mat och snacks tillsammans med ett urval av öl/cider/vin till filmvisningen. Både mat och dryck kan tas med in i salongen. 

På biografen har både ett nytt kök och bar byggts för ändamålet. Mat och dryck kommer finnas tillgängligt för samtliga besökare till biografen (under Bistrons öppettider), men endast besökare till bistrovisningar kan ta med sig alkoholhaltig dryck till salongen. 

Vilken åldersgräns gäller för Bistrosalongen?

För Bistrovisningar gäller filmens bestämda åldersgräns, bestämd av Statens Mediaråd.

 Åldergräns för att handla alkohol i baren är 18 år. Medtag legitimation. 

 

Bistron smygstartar - vad innebär det?

På Nordisk Film tycker vi om att utveckla nya koncept och idéer tillsammans med dig som biobesökare. Att vi smygstartar innebär att vi startar upp i lite mindre skala och testar både mat, dryck och val av filmer. Vi ställer kanske lite frågor till de som besöker oss för att tillsammans upptäcka vad som fungerar bra och vad våra gäster efterfrågar.

Under smygstarten har vi ett begränsat utbud av mat och dryck, vilket gör att vi ännu inte kan uppfylla alla önskemål om allergier eller specialkost. Men vi jobbar på det!

Vi blir mer än glada om du som gäst har frågor eller vill berättar om dina tankar kring Bistrosalongen. Prata med oss på plats eller kontakta oss på info [at] nfbio.se (info[at]nfbio[dot]se)

Kommer det finnas fler matalternativ? 

Under smygstarten har vi ett begränsat utbud av mat och dryck, vilket gör att vi ännu inte kan uppfylla alla önskemål om allergier eller specialkost. Men vi jobbar på det!

Vi blir mer än glada om du som gäst har frågor eller vill berättar om dina tankar kring Bistron. Prata med oss på plats eller kontakta oss på info [at] nfbio.se (info[at]nfbio[dot]se)