Luta dig tillbaka och njut av film - och god mat och dryck! 

Nu är vårens testperiod med Bistrosalongen slut. Tack till alla gäster som besökt oss och testat det nya konceptet. Nu ska vi sammanställa allt vi lärt oss och alla bra kommentarer och förslag från er gäster, så hoppas vi snart vara tillbaka med god mat och dryck i salongen.

 

Under våren testar vi ett nytt koncept i Uppsala: Bistrosalongen. Här kan du njuta av god mat och dryck i biosalongen under filmen eller i vår foajén innan och efter filmen. I salong 5 har alla platser fått ett smidigt bord. 

När du bokar platser till Bistrosalongen kan du välja biljetter som inkluderar någon av kvällens plocktallrikar. Ett antal plocktallrikar finns även att köpa på plats, men vi rekommenderar att du förbokar så att du får just din favorit på menyn.

OBS! Förbokning av mat stänger en dag innan filmvisningen. 

Ett urval av öl, cider och vin (rött, vitt, mousserande) samt alkoholfria alternativ finns till baren under hela kvällen.

Meny mat och dryck Bistrosalongen

Baren öppnar minst 1 timme innan filmstart för dig som vill avnjuta mat och dryck i vår lounge innan filmstart och stänger först kl. 22.00 för er som vill stanna kvar en stund efter filmens slut.

Biografens ordinarie utbud av snacks och dryck finns såklart även att köpa.

Observera att åldersgränsen är 20 år för visningar i Bistrosalongen. Medtag legitimation. 

 

Pinchos gästspelar i Bistrosalongen

Onsdag 3 maj & fredag 5 maj: Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Läs mer här!

 

Paragraphs
Concept showtime version name
Visningar i Bistrosalongen
Boka in ditt biobesök i Malmö
Boka in ditt biobesök i Malmö

Frågor om Bistrosalongen

Vad är Bistrosalongen?

Bistrosalongen är ett nytt koncept som under början av 2023 testas på Nordisk Film Bio i Uppsala. Vid utvalda testtillfällen kommer vi erbjuda visningar där olika former av mat och dryck kommer erbjudas inför och under visningen. 

Vilken åldersgräns gäller för Bistrosalongen?

Då det förekommer alkoholservering i Bistrosalongen är åldergränsen 20 år. Detta gäller för samtliga gäster i sällskapet. 

Kommer det fler visningar i Bistrosalongen?

Ja, vi kommer löpande fylla på med fler visningar i Bistrosalongen under våren. Vi kommer testa flera olika filmer och även uppdatera menyn med olika former av mat. 

Vad innebär det att Bistrosalongen testas?

På Nordisk Film vill vi  utveckla biobesöket med nya koncept och idéer. Att kunna erbjuda mat och dryck i samband med visningar har länge varit efterfrågat, och nu testar vi detta koncept för att se hur det praktiskt fungerar.

Under våren 2023 kommer vi testa Bistrosalongen vid olika tillfällen, med olika filmer och även med varierande menyer. Allt för att testa hur det fungerar och framförallt vad ni som besöker Bistrosalongen tycker om konceptet. Vi kommer tacksamt lyssna på våra gästers uppleveser! 

Under testperioden kan utbudet av mat och dryck variera, vilket gör att vi inte alltid kan uppfylla samtliga önskemål om allergier eller specialkost.

Om du har frågor eller vill berätta om dina tankar om Bistrosalongen är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på info [at] nfbio.se (info[at]nfbio[dot]se)

Kommer det finnas fler matalternativ? 

Under testperioden med Bistrosalongen kommer vi variera utbudet med olika matalternativ. Vid vissa tillfällen kan utbudet av mat och dryck variera, vilket gör att vi inte alltid kan uppfylla samtliga önskemål om allergier eller specialkost.

Har du tips och förslag på vad du vill se på menyn i Bistrosalongen är du alltid välkommen att kontakta oss på info [at] nfbio.se (info[at]nfbio[dot]se)