Thumbnail

Kontakta oss

Kan jag boka om eller boka av mina biljetter? Vad gäller för åldersgränser och rabatter till barn, ungdom/student och seniorer? Svaren på detta och flera av de vanligaste frågorna finns att läsa under Frågor & svar

Om du vill komma i kontakt med oss för en fråga når du oss bäst på info [at] nfbio.se (info[at]nfbio[dot]se). Ange i mailet vilken biograf frågan gäller. 

Du kan även besöka oss på plats i biografen. Under ditt besök är du alltid välkommen att ta kontakt med oss i personalen inför, under eller efter visningen. 

Paragraphs

Vanliga frågor

Hur länge visas en film på bio?

En film har inget sista datum på bio, utan visas så länge det finns en efterfrågan. Däremot kan det bli färre visningar när nya filmer kommer in i programmet. 

Vårat bästa tips är att aldrig vänta för länge med att se dina favoriter på bio.

Vi kan tyvärr inte ge något svar via mail om hur länge en specifik film kommer visas.

När släpps fler visningar eller nästa schema?

Vi planerar filmschemat en vecka i taget och kommande helg släpps senast på tisdagar. Innan dess vet vi inte hur programmet ser ut för kommande dagar/veckor. 

Kan jag boka av, byta tid eller byta platser på redan köpta biljetter?

Ja, vi erbjuder återköp och ombokning av biljetter fram till 15 minuter innan föreställningens starttid (enligt biljett). Återköp och ombokning kan göras i biljettkassan på biografen, eller genom att kontakta oss på info [at] nfbio.se (info[at]nfbio[dot]se). Ange din bokningsinformation i mailet.

Observera att vi via e-post endast kan göra återköp på din hela beställning.

Om du behöver lämna tillbaka enstaka platser kan vi tyvärr endast göra sådana återköp i biljettkassan på biografen, exempelvis i samband med ert biobesök.

Köpta biljetter till specialevenemang på Nordisk Film Biografer såsom konserter, föreläsningar, live-evenemang återbetalas inte.

Vid händelse av inställd föreställning återbetalas biljetten med samma betalmedel som användes vid köp.

Hur får jag inbjudningar till evenemang och förhandspremiärer?

Vi älskar att presentera nya filmer och hitta på spännande evenemang! För att vara säker på att aldrig missa en inbjudan till en förhandspremiär eller andra kul evenemang på Nordisk Film Bio är vårt bästa tips att ta del av vårt nyhetsbrev.

Du godkänner att du vill ta emot information från oss i samband med att du skapar ett konto på nfbio.se, antingen när du köper dina första biljetter hos oss, eller genom att klicka på ”Logga in” i menyn, och därefter Registrera.

Om du redan har ett konto, men inte har godkänt kommunikation från oss, kan du enkelt göra ett nytt val genom att logga in och därefter ändra dina uppgifter på Redigera profil.

Finns inte er app kvar?

Nej, nu när vi har lanserat nya nfbio.se har vi också tagit bort vår tidigare app. Vår nya webbplats är bättre anpassad för telefoner/surfplattor och erbjuder också fler funktioner än vad appen gjorde. 

Ett tips är att spara nfbio.se som en genväg på telefonens hemskärm så har du alltid oss nära tillhands.