Nordisk Film Bio

Om Nordisk Film Bio

Nordisk Film Bio ägs av Nordisk Film, vilka är en del av Danmarks största mediekoncern Egmont – en internationell mediekoncern med verksamheter i över 30 länder. Idag driver Nordisk Film Bio den största biografkedjan i Danmark och Norge med över 47 biografer och 250 salonger. Nordisk Film Bio har över 10 miljoner besökare årligen.

2018 öppnar Nordisk Film Bio Sverige sin första biograf i Uppsala och 2020 i Malmö.

Om du behöver komma i kontakt med oss, klicka här. För frågor och svar inför och under ditt besök finns bra information att läsa här

Om Nordisk Film

Nordisk Film grundades 1906 och är Nordens ledande skapare och distributör av film och driver den största biografkedjan i Danmark och Norge. Nordisk Film äger digitala företag som Nordisk Film Games, GoGift, Airmagine och Venuepoint och distribuerar även Playstation i Norden. Nordisk Film är en del av Egmont – en ledande mediekoncern i Norden med 6600 anställda och verksamhet i 30 länder. Egmont står bland annat bakom TV 2 i Norge, flera förlag och Egmont Publishing som ger ut fler än 700 magasin och tidskrifter i 30 länder. Egmont är en affärsdrivande stiftelse som omsätter cirka 14,6 miljarder SEK och som delar ut mer än 120 miljoner SEK varje år för att bidra till att barn och ungdomar får ett bättre liv.

Läs mer om Nordisk Films alla verksamheter på nordiskfilm.com