Notting hill

Alla ❤️-dag på Nordisk Film Bio

Rosor är röda, popcorn är små - dags att boka ett biobesök för två!

Alla hjärtans dag är snart här och vi har laddat upp med ett spännande bioprogram! Vad sägs om dubbla världspremiärer, en exklusiv förhandsvisning en riktigt romantisk klassiker som gör ett sällsynt återbesök på bio? 

Bjud någon du håller riktigt kär på bio. Vilken film väljer du? 


Bob Marley: One Love

Världspremiär! Upplev historien om Bob Marley på den stora bioduken för första gången, en stark berättelse om att övervinna motgångar och om livsresan bakom hans revolutionerande musik. 

Köp biljetter

Madame Web

Världspremiär - visas även i 4DX! Samtidigt, i ett annat universum..." I en twist på den typiska genren berättar Madame Web den fristående ursprungshistorien om en av Marvels mest gåtfulla hjältinnor. 

I den här spännande thrillern ser vi Dakota Johnson som Cassandra Webb, en ambulanssjukvårdare på Manhattan som kan ha klärvoajanta förmågor.

Köp biljetter


All of Us Strangers

Förhandsvisning! Det hyllade dramat "All of Us Strangers" är ett emotionellt och visuellt mästerverk som handlar om förlust och begynnande romans, med stjärnorna Paul Mescal och Andrew Scott i huvudrollerna.

Historien följer en manusförfattare som återvänder hem till sin barndomsstad, där han inleder en relation med en gåtfull granne. Han gör då den chockerande upptäckten att hans föräldrar - trodde vara döda sedan 30 år tillbaka - tillsynes är vid liv.

Köp biljetter


Notting Hill

Klassiker! Med Julia Roberts och Hugh Grant i huvudrollerna är Notting Hill en av tidernas mest älskvärda romantiska komedier som fortsätter hitta nya fans trots att det nu har gått 25 år sedan premiären. 

Köp biljetter

Paragraphs
Boka in ditt biobesök i Malmö
Boka in ditt biobesök i Malmö
Versions:
T.ex. Barnvagnsbio, Biopasset m.m.