Nfbio-desktop-grabb

22 timmar magiskt Harry Potter-maraton på Nordisk Film Bio

Lördagen den 3 augusti väntar en oförglömlig upplevelse för alla Harry Potter-entusiaster när Nordisk Film Bio anordnar ett episkt maraton och visar samtliga åtta filmer i följd. Totalt 22 timmar av Harry Potters magiska värld väntar för besökare till visningarna i Uppsala och Malmö.

Resan till Hogwarts startar kl. 10.00 lördag den 3 augusti och avslutas morgonen efter. Fredrik Andersson, marknadsansvarig på Nordisk Film Bio är entusiastisk inför maratonvisningen:

- Vi ser fram emot att välkomna Harry Potter-fans från hela landet till våra biografer i Uppsala och Malmö. Det här är ett unikt evenemang och tillsammans med våra maratonbesökare ska vi skapa ett minne för livet!

Maratonbesökare kan se fram emot bästa möjliga bekvämlighet på Nordisk Film Bio där alla ordinarie salonger har lyxiga reclinerfåtöljer som går att fällas ner i liggläge. Under det 22 timmar långa filmmaratonet väntar även flera pauser för fylla på med ny energi i form av mat och bensträckare.

Gryffindor eller Slytherin? Vid bokning av maratonbiljetten för 399 kr kan besökarna även välja vilket elevhem man vill tillhöra. Vilket elevhem som blir störst avslöjas först under maratonvisningen. Saknar man magiska förmågor finns även en särskilt mugglarbiljett att boka.

Detta är sommarens andra filmmaraton på Nordisk Film Bio. På midsommardagen visas, för andra året i rad, Sagan om ringen-trilogin inför välfyllda salonger, där man i Uppsala även fått lägga till en extravisning.

Sommarens filmmaraton är en del av satsningen på att skapa bättre bioupplevelser. Fredrik Andersson, marknadsansvarig på Nordisk Film Bio, berättar mer:

- På Nordisk Film Bio gillar vi att utmana både oss själva och våra gäster med nya och kreativa evenemang. Vi har tidigare genomfört bland annat midnattsbio, dygnet runt-bio och har gjort stor succé med att återskapa den riktiga Luciavakan. Det känns otroligt kul att få addera till ett 22-timmar långt Harry Potter-maraton i listan på nya upplevelser!

Idag släpps biljetterna till Harry Potter-maraton den 3 augusti. Mer information om evenemanget går att läsa här.

Mer information

Fredrik Andersson
Marknadsansvarig Nordisk Film Bio
fredrik.andersson [at] nordiskfilm.com (fredrik[dot]andersson[at]nordiskfilm[dot]com)