6 februari: Smygpremiär MAGIC MIKE’S LAST DANCE

Magic Mike k

…och premiär för Bistrosalongen med mat och dryck!

Smygpremiären av MAGIC MIKE’S LAST DANCE blir något alldeles extra i vår nya Bistrosalong.  I salong 5 har alla platser nu fått ett smidigt bord och i baren utanför serveras ett urval av plockmat, snacks och goda drycker både med och utan alkohol.

Biljetter till smygpremiären av Magic Mike är ute nu och utöver filmen ingår även en liten popcorn och tillgång till kvällens utbud i Bistrosalongen:

  • Ost- och charkbricka eller vegetarisk plocktallrik för 139 kr. Beställs på biografen innan visning.
  • Ett urval av vin (rött, vitt, mousserande), cider, öl samt alkoholfria alternativ finns till försäljning under hela kvällen.

Biografens ordinarie utbud av snacks och dryck finns såklart även att köpa.

Observera att åldersgränsen är 20 år för visningar i Bistrosalongen. Medtag legitimation. 

 

Om filmen MAGIC MIKE’S LAST DANCE

"Magic" Mike Lane har haft ett långt uppehåll från dansen, efter att hans företag gick i konkurs har han istället jobbat som bartender i Florida. Men plötsligt möter han den rika affärskvinnan Max, som ger honom ett erbjudande han inte kan motstå. Tillsammans reser de till London för att sätta upp en dansshow, men allt går inte enligt planen och tillsammans stöter de på både problem och överraskningar…

Frågor om Bistrosalongen

Vad är Bistrosalongen?

Bistrosalongen är ett nytt koncept som under början av 2023 testas på Nordisk Film Bio i Uppsala. Vid utvalda testtillfällen kommer vi erbjuda visningar där olika former av mat och dryck kommer erbjudas inför och under visningen. 

Vilken åldersgräns gäller för Bistrosalongen?

Då det förekommer alkoholservering i Bistrosalongen är åldergränsen 20 år. Detta gäller för samtliga gäster i sällskapet. 

När är nästa visning i Bistrosalongen?

Under testperioden sker visningar i Bistrosalongen vid olika tillfällen. Håll utkik här på nfbio.se eller på Instagram så missar du inte nästa tillfälle.