Luciavaka 2023
Detaljer
Åldersgräns
15
Premiärdatum
Speltid
7 timmar
Genre
Övrigt
Se mer

Luciavaka 2023

På Nordisk Film Bio tar vi Luciavakan på allvar och gör den på riktigt: tre hemliga och exklusiva förhandsvisningar från sen kväll till tidig luciamorgon. Välkommen till magisk bionatt! 

Kvällen den 12 december inleder vi med välkomstglögg och pepparpaka innan du lagom till kl 22.00 lutar dig tillbaka i våra lyxiga reclinersfåtöljer inför kvällens allra första film. Nattens sista film slutar ungefär vid kl. 06.00 på luciamorgonen. 

Biljetten till Luciavakan är släppta nu för 299 kr. I biljetten ingår alla tre förhandsvisningar, en smörgås med förfriskningar i den sista pausen och andra spännande överraskningar för att hålla dig alert under hela natten. 

I kiosken kommer du även kunna köpa vår luciameny för 199 kr som ger dig fria snacks och dryck inför varje film under kvällen!

Bra att veta inför Luciavakan: 

 • Åldergräns 15 år
  Det gäller samtliga, även om du har målsmans sällskap eller tillstånd. 

 • Vilka tider gäller? 
  Entré från 21.30 med första filmstart kl. 22.00. Mellan varje film blir det en paus, och inför den sista filmen serveras en matigare smörgås. Sista filmen slutar ca 06.00. 

  Efter första filmstarten stänger vi entrédörrarna för nya gäster. Lämnar man biografen under natten kan man inte komma in igen. 

 • Vad ska jag ta med? 
  Ta på dina bekvämaste kläder och kanske en kudde om du vill. Lucialinné eller tomtekläder uppmuntras!

  Lämna egen mat och dryck hemma, kiosken är välfylld och vi kommer också se till att bjuda på förfriskningar och smörgås för att hålla dig vaken natten lång. 

 • Vilka filmer visas? 
  Det är superhemligt och avslöjas först när filmerna startas. Inte ens personalen på plats kommer veta. Men det blir filmer vi tror kommer att glädja alla! 

Visa mer