Malmø
Malmö
Se program

Malmö

 
Select tab
Program

Program

Om biografen

Email
info [at] nfbio.se
Address
Nordisk Film Bio Mobilia
Per Albin Hanssons väg 38
214 32 Malmö

55.59366772777, 13.079491425581

En bio för alla sinnen i Malmö! 

En ny standard för biouppleveser sätts när Nordisk Film Bio slår upp portarna i nya torghuset på Mobilia i Malmö den 11 september. I våra fem toppmoderna salonger kommer det erbjudas ett stort utbud av kvalitetsfilmer, världspremiärer och indiefilmer. Varje salong är utrustad med 3D ljud från Dolby Atmos, och 4K-projektorer och i fyra av salongerna finns stora fällbara fåtöljer på varje rad. i den femte salongen finns Sveriges andra 4DX-salong med 19 olika effekter som tar dig ännu närmare filmens händelser!

Nordisk Film Bio sätter därmed en helt ny standard på bioupplevelsen utan att det kostar mer än ett normalt biobesök!

Välkommen att upptäcka Nordisk Film Bio Mobilia!

4DX

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev - vinn biobiljetter!

Hur kommer bion se ut, när öppnar ni och när släpps de första biljetterna? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inga viktiga uppdateringar från Malmös nya superbiograf på Mobilia.  Vill du även ha chansen att vinna två biobiljetter?
Läs mer

Nyheter

Thumbnail

Nordisk Film Bio stänger tillfälligt

Vi älskar att erbjuda våra gäster spännande bioupplevelser, men säkerheten för personal och gäster kommer alltid i första hand. Därför väljer vi nu att tillfälligt stänga våra biografer med anledning av de nya nationella restriktionerna.

Biograferna i Uppsala och Malmö kommer att hålla stängt under den period de nya restriktionerna om max 8 personer för allmänna sammankomster gäller. 

Behöver du köpa presentkort till julen? Nu kan du äntligen beställa våra populära presentkort med leverans direkt till brevlådan. Läs mer och beställ här! 

Läs mer

Hitta hit

Det ska vara lätt att gå på bio!

Vi finns i det nybyggda Torghuset på Mobilia i Malmö, med en egen entré ut mot torget. Att ta sig till oss är enkelt, oavsett om du åker buss, kommer med bil eller cyklar. Vi ligger mitt i Malmö med flera busshållplatser nära biografen. 

På Mobilia finns över 1600 parkeringsplatser både inne och ute. I samband med att Nordisk Film Bio öppnar på Mobilia förlänger man nu den fria parkeringstiden i samtliga garage och P-hus till 5 timmar, så du har gott om tid för shopping och en en god måltid tillsammans med ditt biobesök!

Tips! Om du planerar för en längre kväll föreslår vi att du väljer parkeringshuset vid Willys/Centrumhuset (stänger kl. 00.00). Parkeringshuset vid ICA stänger kl. 21.30. 

Du kan läsa mer om parkering på Mobilia här (mobilia.se)

Våra salonger

Med plats för stora bioupplevelser!

Välkommen till nya Nordisk Film Bio Mobila och till filmupplevelser utöver det vanliga. Luta dig tillbaka i våra lyxiga stolar och upplev ultimata ljudet och bilden – i alla salonger.

En bio för alla sinnen

Nordisk Film Bio på Mobilia blir något alldeles extra. Med toppmoderna salonger, absolut bästa bekvämlighet och en spännade 4DX-salong sätter vi en helt ny standard för hur en bioupplevelse bör vara, utan att det kostar mer än ett normalt biobesök.

Salong 1
151 recliners, Dolby Atmos, 4K Laserprojektor
5,65
13,5
Handicap plads
Teleslynge
Salong 2
78 Recliners, Dolby Atmos, 4K Laserprojektor
4,7
9,6
Handicap plads
Teleslynge
Salong 3
68 platser, 4DX, RealD 3D, Dolby Atmos, 4K Laserprojektor
4,7
9,6
Handicap plads
Teleslynge
Salong 4
65 Recliners, Dolby Atmos, 4K Laserprojektor
4,7
9,6
Handicap plads
Teleslynge
Salong 5
63 Recliners, Dolby Atmos, 4K Laserprojektor
4,7
9,6
Handicap plads
Teleslynge

Öppettider

Ordinarie öppettider Nordisk Film Bio Mobilia

Vardagar: 16.00-22.00 
Helg: 11.00-22.00 

Höstlovet 2020
Från lördag den 24 oktober till och med söndag den 1 november öppnar vi redan kl 09.15 alla dagar. Mer plats för bra filmer!

Under skollov och helgdagar öppnar vi ofta tidigare så att fler får möjlighet att gå på bio.
Midsommarafton och julafton har vi stängt, men dagen efter står vi alltid redo att välkomna biobesökare. 

För öppettider för övriga delar av Mobilia, se mobilia.se (öppnas i ett nytt fönster). 

Tillgänglighet

Tillgänglighet på Nordisk Film Bio

Vi vill att bio ska vara för alla - därför är tillgänglighet en viktig fråga för oss på Nordisk Film Bio. Vi strävar alltid för att ditt besök ska vara så smidigt som möjligt, tveka inte med att ta kontakt med vår personal på plats i bion om du har en fråga eller behöver assistans. Om du har du frågar eller tankar inför ditt besök, kontakta oss gärna på info [at] nfbio.se

Rörelsehindrade
Biografens lokaler är anpassad för rullstolsburna, med låga trösklar och dörrautomatik.

Samtliga salonger har två rullstolsplatser. I 4DX-salongen har två av stolarna selar samt armstöd som går att lyfta (för lättare access).

Boka rullstolsplats
Platser för rörelsehindrade är uppmärkta i blått när du väljer plats i biljettbokningen. Dessa platser har ordinarie recliners eller stolar om ni önskar detta, men precis intill finns plats för rullstol.

Hörselslingor
Vi har utrustat samtliga salonger med hörselslingor. 

Jobba hos oss

Thumbnail

Nordisk Film Cinemas driver 40+ biografer i Danmark, Norge och Sverige. Varje år visar vi film och serverar popcorn till cirka 10 miljoner gäster. Nordisk Film är också en ledande producent och distributör av innehåll i de nordiska länderna. Vi investerar även i verksamheter inom spelutveckling och marknadsför PlayStation i Norden och Baltikum.

Vi är en del av Egmont, som drivs som en fond. Det innebär att vårt överskott blir återinvesterat i verksamheterna och vi varje år ger mer än 13 miljoner euro till välgörande ändamål, som förbättrar situationen för utsatta barn och stöttar filmtalang.

På Nordisk Film Bio värdesätter vi det personliga mötet. På varje biograf arbetar ca 30 medarbetare med att erbjuda våra besökare bra och spännande bioupplevelser varje dag. Vi är stolta över att ge många av våra yngre medarbetera ett första viktigt steg in på arbetsmarknaden.

Lediga tjänster

Just nu finns inga lediga tjänster att söka.

För med information om karriärsmöjligheter på alla våra verksamhetsområden, se nordiskfilm.com/career (öppnas i ett nytt fönster).