Välkommen tillMalmö

Malmö

  Våra öppettider

  Biografen öppnar alltid 15 minuter innan första föreställning och entrén stänger 10 minuter efter sista föreställningen har börjat. Öppettiderna kan ändras vid specialevenemang.

  Under skollov och helgdagar öppnar vi ofta tidigare så att fler får möjlighet att gå på bio. Midsommarafton och julafton har vi stängt, men dagen efter står vi alltid redo att välkomna biobesökare. 

  Hitta till oss

  Nordisk Film Bio Malmö ligger i Mobilia köpcentrum, i den nybyggda delen av södra huset, med ingång från torget. 

  Buss 7, 8 och 34, samt regionbuss 100 och 146, stannar precis i anslutning till Mobilia och det finns goda förbindelser även om du tar dig hit till fots eller på cykel.

  Adress:
  Nordisk Film Cinemas Mobilia, Malmö
  Per Albin Hanssons väg 38C
  214 32 Malmö

  Parkering

  I P-hus och garage är det alltid 5 timmars fri parkering. På utomhusplatserna är det 2h fri parkering. Centrumhusets parkeringshus och garage (vid Willys, med infart från Trelleborgsvägen) stänger ALLTID en halvtimme efter sista filmen slutar, så välj detta om du ska gå på en senare visning.
  Södra p-huset (vid ICA) stänger 21.30. Mobilia erbjuder över 1300 parkeringplatser, både inne och ute.

  För mer information se Mobilias hemsida

  Program

  Program

  Boka in ditt biobesök
  Boka in ditt biobesök

  Om biografen

  Lyx på alla rader - till helt vanliga priser

  Vi öppnade dörrarna, med pompa och ståt, i september 2020. Med toppmoderna salonger med absolut bästa bekvämlighet och Sveriges andra 4DX-salong sätter vi en helt ny standard för hur en bioupplevelse ska vara – utan att det kostar mer än ett normalt biobesök. Vi erbjuder extra benutrymme på varje rad, fällbara fåtöljer, 4K-laserprojektorer och 3D-omslutande ljud från Dolby Atmos i alla salonger.

  Nordisk Film Bio Malmö ligger på klassisk mark på Mobilia, i den nybyggda södra delen av gallerian. Här finns även flera  restauranger, med något för alla smaker. I samma del finns även ett nytt parkeringsgarage och direkt utanför går bussar med 5-10 minuterstrafik. 

  Välkommen att upptäcka Nordisk Film Bio Malmö!