Thumbnail

Jobba hos oss

Nordisk Film Cinemas driver 40+ biografer i Danmark, Norge och Sverige. Varje år visar vi film och serverar popcorn till cirka 10 miljoner gäster. Nordisk Film är också en ledande producent och distributör av innehåll i de nordiska länderna. Vi investerar även i verksamheter inom spelutveckling och marknadsför PlayStation i Norden och Baltikum. Vi är en del av Egmont, som drivs som en fond. Det innebär att vårt överskott blir återinvesterat i verksamheterna och vu varhe år ger mer än 13 miljoner euro till välgörande ändamål, som förbättrar situationen för utsatta barn och stöttar filmtalang.

På Nordisk Film Bio värdesätter vi det personliga mötet. På varje biograf arbetar ca 30 medarbetare med att erbjuda våra besökare bra och spännande bioupplevelser varje dag. Vi är stolta över att ge många av våra yngre medarbetera ett första viktigt steg in på arbetsmarknaden.

Lediga tjänster just nu

Under hösten 2020 öppnar Nordisk Film Bio i Malmö. Inför den öppningen söker vi just nu följande:

Arbetsledande biografmedarbetare (öppnas i ett nytt fönster)

Extraanställda biografmedarbetare (öppnas i ett nytt fönster)

För med information om karriärsmöjligheter på alla våra verksamhetsområden, se nordiskfilm.com/career (öppnas i ett nytt fönster).