Företagsbiljetter

Företagsbiljetter

Ge bort en bioupplevelse utöver det vanliga! Med våra lyxiga stolar och Sveriges första 4DX-salong har det sällan varit mer passande med att ge bort ett besök till Nordisk Film Bio i gåva till kollegor och partners. 

Det ska kännas lyxigt att gå på bio, därför levereras alltid våra företagsbiljetter stiligt tryckta i ett visitkortsformats. Våra företagsbiljetter ger också alltid rabatt på biljettpriset på visningar i våra lyxiga salonger i 2D och 3D. Priset på företagsbiljetter för ordinarie salong (2D/3D) utgår från hur många biljetter du beställer (samtliga priset exkl. moms). 

  • Från 15 biljetter:   96 kr/st
  • Från 100 biljetter: 93 kr/st
  • Från 500 biljetter: 87 kr/st

(Kontakta oss för offert om du önskar över 1000 biljetter under ett år).

PS. Om du beställer minst 100 biljetter bjuder vi dessutom på din logo tryckt på biljetten med en hälsning du kan välja själv!

 

Företagsbiljetter 4DX
Våra företagsbiljetter giltiga för 4DX-salongen finns för 156kr/st (oavsett antal som beställs). De
t är också möjligt att växla in två ordinarie företagsbiljetter mot 1 st 4DX-biljett. 

Så beställer du företagsbiljetter

Kontakta oss på info [at] nfbio.se med din beställning. Skicka med dina fakturauppgifter samt organisationsnummer. Beställda företagsbiljetter kan hämtas upp i biografen eller skickas mot fraktkostnad 70 kr. Notera gärna att våra företagsbiljetter endast gäller hos Nordisk Film Bio i Sverige.

 

Förlängd giltighetstid

Ingen ska bli utan möjligheten att gå på bio! Om du har presentkort, företagsbiljetter eller fribiljetter som har gått ut under tiden vi har haft stängt, eller som går ut under 2021, så är giltighetstiden nu förlängd till och med den 31 december 2021.