Presentkort

Presentkort

Nu kan du enkelt och snabbt beställa våra presentkort online och få dem levererade direkt till din brevlåda. Du kan också välja att skicka presentkort till någon annan än dig själv. Vem vill du bjuda på bio?

✉️ Här beställer du dina presentkort för hemleverans! 

Med våra lyxiga salonger, bekväma fåtöljer och den spännande 4DX-salongen är ett presentkort till Nordisk Film Bio alltid en bra idé. Det är en uppskattad gåva för alla tillfällen året om. 

Presentkorten kan användas för såväl biljetter som för allt det goda som hör biobesöket till. Du kan enkelt använda presentkorten för att boka biljetter på nfbio.se eller i vår app. 

För beställning och hemleverans av presentkort samarbetar vi med UNT, Svensk Hemleverans och Early Bird. Du behöver inte vara prenumerant för att beställa och leveranser kan ske över hela Sverige. 

När du köper presentkort på plats på någon av våra biografer kan dessa laddas med ett valfritt belopp

Förlängd giltighetstid till 31 december 2021

Ingen ska bli utan möjligheten att gå på bio! Om du har presentkort, företagsbiljetter eller fribiljetter som har gått ut under tiden vi har haft stängt, eller som går ut under 2021, så är giltighetstiden nu förlängd till och med den 31 december 2021. Om ditt presentkort inte fungerar att använda online, kontakta oss på på info [at] nfbio.se så hjälper vi dig med din bokning. Skriv med ditt presentkortsnummer eller ta en bild på det. 

Företagsbiljetter

En uppskattad gåva till kollegor och kunder med våra lyxiga företagsbiljetter. Läs mer här.