14 december: Chokladprovning & Wonka

Se den i Uppsala

Wonka chokladprovning

Välkommen till årets godaste filmvisning! Torsdag den 14 december bjuder vi tillsammans med Chocolat in till chokladprovning innan visningen av storfilmen Wonka.

Kvällen inleds kl. 19.00 med att den kända Uppsalabutiken Chocolat bjuder på fyra goda smakprover och berätta mer om chokladens underbart goda värld i ungefär 20 minuter. 

Därefter vi lutar oss bekvämt tillbaka och ser den helt nya filmen om Willy Wonka med bland andra Timothée Chalamet, Olivia Colman, Rowan Atkinson och Hugh Grant i rollerna. Filmen visas med engelskt tal. 

Väldigt begränsat antal platser – boka dina guldbiljetter nu! 

Om filmen:

Baserad på den extraordinära karaktären från Charlie och chokladfabriken, Roald Dahls mest ikoniska barnbok och en av de mest sålda barnböckerna genom tiderna, kommer "Wonka". Filmen berättar den underbara historien om hur världens största uppfinnare, magiker och chokladmakare blev den älskade Willy Wonka vi känner till idag.

Om Chocolat:

Chocolat etablerades år 2006 av choklad och cigarrälskaren Sarkis Panossian. Från 2014 drivs nu butikerna i andra generation med Sarkis son och döttrar vid rodret. Under åren har Chocolat vuxit och blivit Uppsalas ledande choklad- och cigarrbutik.