Besökare

Välkommen till nya nfbio.se!

Vi har byggt, testat och byggt lite till – och nu kan vi äntligen presentera nya nfbio.se. Vi hoppas du ska trivas!

På nya nfbio.se har vi gjort det bättre för dig att hitta ditt nästa bioäventyr med tydligare översikt över speltider och vilka format filmen visas i. Vi har också gjort det lättare att se alla våra kommande evenemang och specialvisningar.

 

Tack och hej appen!

I samband med lanseringen stänger vi också ner appen NF Bio. Vår nya webbplats är i stället bättre anpassad för din telefon så att du snabbt och enkelt kan boka ditt biobesök och se dina biljetter.

Ett tips är att spara nfbio.se som en genväg på telefonens hemskärm så har du alltid oss nära tillhands.

 

Ursäkta röran – vi flyttar in!

Det blir ibland lite rörigt när man flyttar till något nytt. Om du inte hittar det du söker just nu så titta gärna in lite senare, vi jobbar för fullt för att allt ska komma på plats.

Om du har några frågor om vår nya webbplats är du alltid välkommen att kontakta oss.

Om nya nfbio.se

Behöver jag ett nytt inlogg till nya nfbio.se?

Nej, du använder samma inloggningsuppgifter som tidigare. Om du inte har ett konto så kan du enkelt skapa ett så finns alltid dina biobiljetter nära. Ett tips är att klicka i att du vill ta emot erbjudanden och inbjudningar, så missar du aldrig nästa stora förhandsvisning.

Kan jag fortsätta använda appen om jag har den nedladdad?

Nej, appen kommer att sluta fungera även om du redan har den nedladdad. Använd i stället nfbio.se i telefonens webbläsare, som är bättre anpassad för flera olika format.