27 december: Exklusiv Förhandsvisning Poor Things

Se den i Malmö

Exklusiv Förhandsvisning: Poor Things | 27 december

Se det fantastiska mästerverket Poor Things i en exklusiv förhandspremiär i mellandagarna

⭐Till denna visning bjuder vi på en liten påse Baconsnacks och en Coca-Cola Zero (0,5l)⭐

Poor Things är den häpnadsväckande berättelsen om societetsdamen Bella Baxters fantasifulla förvandling. Återuppväckt från de döda, av den geniala och excentriske vetenskapsmannen doktor Godwin Baxter, börjar Bella sitt liv under hans beskydd - ivrig att lära sig allt. I en vuxen kvinnas kropp men med ett sinne som ett spädbarn, förändras allt när hon träffar den slirige advokaten Duncan Wedderburn som tillsammans rymmer sin väg, på en hisnande äventyrsresa över kontinenterna. Fri från sin tids fördomar, blir Bellas syfte tydligt - att stå för jämlikhet och frihet.

Köp biljetter här

Den hyllade regissören Yorgos Lanthimos (The Favourite) är tillbaka med en ny skruvad och egensinnig film, som redan blivit både en kritikersuccé och en publikframgång på de filmfestivaler den visats på. Filmen är nominerad till inte mindre än sju Golden Globes och har redan vunnit Guldlejonet på årets filmfestival i Venedig och Publikens pris vid Stockholms Filmfestival

Emma Stone gör sitt livs roll, tillsammans med bejublade insatser av Mark Ruffalo och Willem Defoe. 

Filmen bygger på en roman av Alasdair Gray, manuset är skrivet av Tony McNamara vilket blir andra gången som Lanthimos och McNamara samarbetar (The Favourite).