Ordinarie salong på Nordisk Film Bio

Tips för ett smidigt biljettköp

Här har vi samlat bra information för dig som köper biljetter till Nordisk Film Bio. Om du har fler frågor inför ditt besök hos oss finns många av de vanligaste svaren att läsa här

 

🛡️ Tillsammans för ett säkert biobesök

Under rådande omständigheter är vi är måna om att erbjuda ett så säkert och bra biobesök som möjligt för dig som gäst och för vår personal. Det gör vi bland annat med lite färre besökare i varje salong och med mer tid för noggran städning mellan visningarna. Här kan du läsa mer om våra åtgärder

Som en del i att erbjuda ett säkert biobesök har vi spridit ut de bokningsbara platserna i varje salong.

  • Om ni är flera personer i ert sällskap kan ni själva välja att sitta tillsammans om ni valt platserna intill varandra på samma rad. Kom ihåg att respektera avståndet till övriga gäster och lämna minst 1 stol ledigt till andra sällskap på samma rad.
     

I 4DX-salongen är effekterna med vind och vatten avstängda, men håll i er - alla rörelseeffekter är lika fartfyllda som alltid!

 

📽️ 2D, 4DX, Sv. Tal - Här är våra olika filmformat 

Vilket format en film visas i ser du vid speltiderna för filmen, där varje format har en egen flik.

  • '2D' är våra ordinarie (men väldigt lyxiga) salonger med fällbara fåtöljer på alla rader.
  • Om en film visas i 4DX finns dessa speltider på en flik märkt med '2D 4DX' eller '3D 4DX'. Filmer i 4DX-salongen kan visas med både 3D och 2D, effekterna är fortfarande detsamma. 

Filmer som är dubbade från sitt orginalspråk till svenska är märkta med 'Sv. Tal'. 
 

💰 Spara pengar och köp biljetter online

Vårt bästa tips är att förköpa dina biljetter online på nfbio.se. Då får du alltid 10 kr rabatt/biljett och du är garanterad plats till din film!
 

💌 Skapa ett konto - få exklusiva inbjudningar

Innan du köper biljetter för första gången är ett bra tips att skapa ett konto på nfbio.se. Då finns alltid biljetterna nära till hands när du loggar in på nfbio.se eller i vår app. Om du dessutom accepterar att ta emot nyhetsbrev från oss så kommer du aldrig missa några medlemsexklusiva premiärvisningar eller erbjudanden. Skapa ett konto här!

Om du har bråttom går det även bra att köpa biljetter utan att skapa ett konto eller logga in, men var då noga med att ange rätt e-postadress då biljetterna skickas direkt dit. 
 

👩‍👦 Vilka åldersgränser gäller för barn-, student- och pensionärsrabatter?  

  • Barnbiljetter gäller alla barn upp till 12 år gamla. 
  • Studentbiljetter gäller ungdomar från 12 år. Observera att studenter på gymnasium och högskola/universitet ska vara beredda på att visa studentkort/Mecenatkort. 
  • Pensionärbiljetter gäller alla ålderspensionärer och självklart även dig som är förtidspensionär.
     

💺 Välj din plats i salongen

När du har valt antalet biljetter du vill boka uppdateras sidan automatiskt och du får förslag på platser i salongen - men du kan enkelt välja nya platser om du vill byta. 

OBS! Om du bokar via en telefon ser du kartan över lediga platser längst ner på sidan, fortsätt bara att scrolla ner! När du klickar på KÖP skickas du vidare till betalningssidan.