Nordisk Film Bio

Tillsammans gör vi biobesöket säkert

På Nordisk Film Bio följer vi noga myndigheternas beslut och rekommendationer och tillsammans med din hjälp kan vi göra biobesöket så säkert och trivsamt som möjligt. Ta gärna del av informationen på denna sida så är du väl förberedd inför ditt besök. 

👉 Färre antal besökare i varje salong – mer plats för dig och ditt sällskap. Max 50 besökare i salongen och alltid med ett bra avstånd till varandra. Avståndet mellan varje stolsrad är ca 2 meter.  

👉 I 4DX-salongen är effekterna med vind och vatten avstängda, men håll i er - alla rörelseeffekter är lika fartfyllda som alltid!

👉 Om ni är fler än 2 personer i ert sällskap kan ni själva välja att sitta tillsammans om ni valt platserna intill varandra på samma rad. Kom ihåg att respektera avståndet till övriga gäster och lämna minst 1 stol ledigt. 

Exempel på bokningsbara platser i en salong:

Salong 1 Juni 2020

Bra information inför ditt besök

👉 Filmprogrammet är anpassat för att inte för många vistas i vår butik och foajé på samma gång.

👉 Tänk på avståndet till andra besökare.  Se gärna våra avståndmarkeringar i golvet.

👉 Använd gärna handdesinfektionsmedel som finns på flera platser i biografen. Tvätta händerna noga efter toalettbesök.

👉 Vi rengör samtliga ytor i biografen ofta och noga. Med mer tid mellan filmvisningar får mer tid för noggrann städning av hela salongen.

👉 Stanna hemma och krya på dig om du känner dig det minsta sjuk. Om du behöver ändra eller boka av biljetter kan du alltid kontakta oss så hjälper vi till med det direkt.

 

Om du har några frågor inför ditt besök kan du alltid kontakta oss. Varmt välkomna till ett tryggt och trevligt besök hos Nordisk Film Bio!