Nordisk Film Bio

Tillsammans gör vi biobesöket säkert

På Nordisk Film Bio följer vi noga myndigheternas beslut och rekommendationer och tillsammans med din hjälp kan vi göra biobesöket så säkert och trivsamt som möjligt. Ta gärna del av informationen på denna sida så är du väl förberedd inför ditt besök. 

👉 Färre antal besökare i varje salong – mer plats för dig och ditt sällskap och alltid med ett bra avstånd till varandra. Avståndet mellan varje stolsrad är ca 2 meter.  

👉 Stanna hemma och krya på dig om du känner dig det minsta sjuk. Om du behöver ändra eller boka av biljetter kan du alltid kontakta oss så hjälper vi till med det direkt. Observera att vi via mail endast kan göra återköp på hela din beställning. Om du behöver lämna tillbaka enstaka platser kan vi hjälpa dig med det i biljettkassan på biografen, exempelvis i samband med ditt biobesök. 

👉 I 4DX-salongen har vi ett anpassat effektprogram där vind och vatten är aktiverade vid varje plats, medans de största fläktarna är avstängda eller nedskruvade till en låg nivå. Varianter kan dock förekomma i olika filmer, efter beslut från filmbolag. 

👉 Om ni är fler än 2 personer i ert sällskap kan ni själva välja att sitta upp till åtta stycken tillsammans, förutsatt att ni har valt platserna intill varandra på samma rad. Kom ihåg att respektera avståndet till övriga gäster och lämna minst 1 stol ledig mellan er och nästa sällskap.

Exempel på bokningsbara platser i en salong:

Salong 1 Juni 2020

Bra information inför ditt besök

👉 Filmprogrammet är anpassat för att inte för många vistas i vår butik och foajé på samma gång. Se gärna informationen som visas i entrén och var uppmärksam på att vår personal kan be dig att vänta innan vi släpper in till biografen. 

👉 Tänk på avståndet till andra besökare. Se gärna våra avståndmarkeringar i golvet.

👉 Använd gärna handdesinfektionsmedel som finns på flera platser i biografen. 

👉 Vi rengör samtliga ytor i biografen ofta och noga. Med mer tid mellan filmvisningar får mer tid för noggrann städning av hela salongen.

Om du har några frågor inför ditt besök kan du alltid kontakta oss. Varmt välkomna till ett tryggt och trevligt besök hos Nordisk Film Bio!