30/3: Bistrosalongen - John Wick: Chapter 4

JW event bistro

Upplev actionspäckade John Wick: Chapter 4 i nya Bistrosalongen! I salong 5 har alla platser fått ett smidigt bord och i baren utanför serveras ett urval av plockmat, snacks och goda drycker både med och utan alkohol som du kan ta med in i salongen. 

När du bokar dina biljetter kan du även lägga till någon av kvällens plocktallrikar för 139 kr/st. Ett antal plocktallrikar finns även att köpa på plats, men vi rekommenderar att du bokar direkt för att vara garanterad ditt val. Observera att förbokning av mat stänger 24 timmar innan föreställningen. 

Ett urval av vin (rött, vitt, mousserande), cider, öl samt alkoholfria alternativ finns till försäljning under hela kvällen. Mat och dryck får du ta med dig in till biosalongen. 

Baren öppnar minst 1 timme innan filmstart för dig som vill ta ett glas i vår lounge innan du tar plats i salongen. 

Meny Bistrosalongen

Biografens ordinarie utbud av snacks och dryck finns såklart även att köpa.

Observera att åldersgränsen är 20 år för visningar i Bistrosalongen. Medtag legitimation. 

 

Om filmen

Efter händelserna i den föregående filmen befinner sig John Wick i en ständig kamp mot tid för att överleva. När han återvänder till New York, upptäcker John att en av hans gamla fiender, en hänsynslös ledare för en ny kriminell organisation, har vaknat till liv med mäktiga allianser över hela världen och krafter som förvandlar gamla vänner till fiender. John Wick tvingas samarbeta med en annan legend inom det kriminella undre världen och tillsammans kämpar de mot ”the High Table” och dess armé av dödliga lönnmördare.

John Wick 4 är en actionfylld och spännande film som kommer att få publiken att hålla andan från början till slut. Med en imponerande rollbesättning, en spännande handling och fantastiska actionscener, är detta en film som inte får missas!

Frågor om Bistrosalongen

Vad är Bistrosalongen?

Bistrosalongen är ett nytt koncept som under början av 2023 testas på Nordisk Film Bio i Uppsala. Vid utvalda testtillfällen kommer vi erbjuda visningar där olika former av mat och dryck kommer erbjudas inför och under visningen. 

Vilken åldersgräns gäller för Bistrosalongen?

Då det förekommer alkoholservering i Bistrosalongen är åldergränsen 20 år. Detta gäller för samtliga gäster i sällskapet. 

När är nästa visning i Bistrosalongen?

Under testperioden sker visningar i Bistrosalongen vid olika tillfällen. Håll utkik här på nfbio.se eller på Instagram så missar du inte nästa tillfälle.