29 & 31/3 Bistrosalongen & Pinchos: Dungeons & Dragons

Dungeons Event Pinchos

På premiärdagen onsdag 29 mars kl. 19.00 och fredag 31 mars visas Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves i nya Bistrosalongen. Denna gång gästspelar Pinchos Gränbystaden hos oss och erbjuder fyra spännande menypaket att njuta av i salongen där varje plats har fått ett smidigt litet bord.

När du bokar dina biljetter kan du även välja att lägga till någon av kvällens menypaket från Pinchos. Dessa kan endast beställas i samband med biljettköp, fram till och med dagen innan filmvisningen. 

Ett urval av vin (rött, vitt, mousserande), cider, öl samt alkoholfria alternativ finns till försäljning under hela kvällen. Mat och dryck får du ta med dig in till biosalongen. Baren öppnar minst 1 timme innan filmstart för dig som vill ta ett glas i vår lounge innan du tar plats i salongen. 

Kvällens menypaket från Pinchos

Pinchosmeny 1

Orginalburgare (1 st) + Crispy Chicken (4 st). Dipsås: aioli

Pinchosmeny 2

Korean BBQ Ribs (3 st) + Edamame (1 skål) + Kycklingspett (4 st)

Pinchosmeny 3

(vegetarisk)
Edamame (1 skål) + Halloumi fries (4 st) + Friterade dumplings (4 st) Dipsåser: soja och rökt tomataioli.

Pinchosmeny 4

(fri från gluten & jordnötter)
Halloumi fries (4 st) + Kycklingspett (4 st) + Cheesy risotto balls (4 st)

 

Allergiinformation: Samtliga menyer innehåller ägg och laktos. Meny 4 är helt fri från gluten och jordnötter. Maten tillagas av Pinchos i Gränbystaden. Utförligare allergiinformation finns i Pinchos egna app. Innehållsförteckning finns även på biografen.

 

Ordinarie mat- och dryckesmeny Bistrosalongen

Biografens ordinarie utbud av snacks och dryck finns såklart även att köpa.

Observera att åldersgränsen är 20 år för visningar i Bistrosalongen. Medtag legitimation. 

 

Om filmen

En charmig tjuv och ett gäng osannolika äventyrare ger sig av på en episk jakt för att återta en försvunnen relik. Men det går farligt snett och de blir intrasslade med helt fel personer. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves tar den innehållsrika och lekfulla stämningen från rollspelet till bioduken i ett uppsluppet och actionpackat äventyr.

Frågor om Bistrosalongen

Vad är Bistrosalongen?

Bistrosalongen är ett nytt koncept som under början av 2023 testas på Nordisk Film Bio i Uppsala. Vid utvalda testtillfällen kommer vi erbjuda visningar där olika former av mat och dryck kommer erbjudas inför och under visningen. 

Vilken åldersgräns gäller för Bistrosalongen?

Då det förekommer alkoholservering i Bistrosalongen är åldergränsen 20 år. Detta gäller för samtliga gäster i sällskapet. 

När är nästa visning i Bistrosalongen?

Under testperioden sker visningar i Bistrosalongen vid olika tillfällen. Håll utkik här på nfbio.se eller på Instagram så missar du inte nästa tillfälle.