19 & 23 april Bistrosalongen: Coldplay - Live At River Plate

Coldplay bistro

Coldplay är tillbaka på vita duken med en ny spektakulär konsertfilm bandets hyllade liveshow Music of the Spheres från Argentina. Klockan 18.30 onsdag den 19 april och söndag  23 april kan du uppleva konserten i vår nya Bistrosalong.

I salong 5 har alla platser fått ett smidigt bord och i baren utanför serveras ett urval av plockmat, snacks och goda drycker både med och utan alkohol som du kan ta med in i salongen. 

När du bokar dina biljetter kan du även lägga till någon av kvällens plocktallrikar för 139 kr/st. Ett antal plocktallrikar finns även att köpa på plats, men vi rekommenderar att du bokar direkt för att vara garanterad ditt val. Observera att förbokning av mat stänger 24 timmar innan föreställningen. 

Ett urval av vin (rött, vitt, mousserande), cider, öl samt alkoholfria alternativ finns till försäljning under hela kvällen. Mat och dryck får du ta med dig in till biosalongen. 

Baren öppnar minst 1 timme innan filmstart för dig som vill ta ett glas i vår lounge innan du tar plats i salongen. 

Meny Bistrosalongen

Biografens ordinarie utbud av snacks och dryck finns såklart även att köpa.

Observera att åldersgränsen är 20 år för visningar i Bistrosalongen. Medtag legitimation. 

 

Om filmen

Konsertfilmen är inspelad under tio kvällar på Buenos Aires’ River Plate stadium, med remixat och remastrat ljud och fantastiskt foto av BAFTA- och Grammybelönade Paul Dugdale. 

Upplev när duken fylls av ljus, laser, fyrverkerier och LED-armband i konserten som The Times utnämnde till ”the greatest live music show ever”. Förutom klassiska hits som Yellow, Fix You, Viva La Vida, My Universe och A Sky Full Of Stars tar även gästartister som Jin, från BTS, plats på scen och framför singeln The Astronaut för allra första gången.

Ta nu chansen att dela en magisk upplevelse med andra Coldplay-fans över hela världen. Se aldrig tidigare visat material och ett gediget bakom-material med unika intervjuer med bandet utlovas, exklusivt för visning på bio. 

Konserten visas endast 19 & 23 april