22-23/3 Bistrosalongen & Bastard Burgers: John Wick 4

John Wick Bistro

På premiärdagen onsdag 22 mars samt torsdag 23 mars visas John Wick: Chapter 4 i nya Bistrosalongen. Vid denna visning gästspelar Bastard Burgers hos oss och erbjuder fyra av sina populäraste burgare med Shake Fries att njuta av till filmen i salongen där varje plats har fått ett smidigt litet bord.

När du bokar dina biljetter kan du välja att lägga till någon av kvällens menyer från Bastard Burgers. Dessa kan endast beställas i samband med biljettköp, fram till och med dagen innan filmvisningen. 

Ett urval av vin (rött, vitt, mousserande), cider, öl samt alkoholfria alternativ finns till försäljning under hela kvällen. Mat och dryck får du ta med dig in till biosalongen. Baren öppnar minst 1 timme innan filmstart för dig som vill ta ett glas i vår lounge innan du tar plats i salongen. 

Kvällens meny från Bastards Burgers

New York

Bastards variant av gatuköksburgaren med tomat, sallad, dubbel ost, Bastard originaldressing och rödlök.

London

Bistroburgare med tryffelmayo, dubbel ost, picklad rödlök och sallad.

Luleå

Norrländsk cheeseburgare på Bastards vis med gurk- & jalapeñodressing, rödlök och trippel ost.

Go New York (vegetarisk)

Bastards variant av gatuköksburgaren med svensk grillost, tomat, sallad, Bastard originaldressing och rödlök.
 

Allergiinformation: Samtliga menyer innehåller gluten och laktos. Maten tillagas av Bastard Burgers i Gränbystaden. Utförligare allergiinformation att läsa på www.bastardburgers.com/se/faq-mat/

 

Ordinarie mat- och dryckesmeny Bistrosalongen

Biografens ordinarie utbud av snacks och dryck finns såklart även att köpa.

Observera att åldersgränsen är 20 år för visningar i Bistrosalongen. Medtag legitimation. 

 

Om filmen

Fortsättningen på action-sagan om den professionella torpeden John Wick.

Efter händelserna i den föregående filmen befinner sig John Wick i en ständig kamp mot tid för att överleva. När han återvänder till New York, upptäcker John att en av hans gamla fiender, en hänsynslös ledare för en ny kriminell organisation, har vaknat till liv med mäktiga allianser över hela världen och krafter som förvandlar gamla vänner till fiender. John Wick tvingas samarbeta med en annan legend inom det kriminella undre världen och tillsammans kämpar de mot ”the High Table” och dess armé av dödliga lönnmördare.

John Wick 4 är en actionfylld och spännande film som kommer att få publiken att hålla andan från början till slut. Med en imponerande rollbesättning, en spännande handling och fantastiska actionscener, är detta en film som inte får missas!

Frågor om Bistrosalongen

Vad är Bistrosalongen?

Bistrosalongen är ett nytt koncept som under början av 2023 testas på Nordisk Film Bio i Uppsala. Vid utvalda testtillfällen kommer vi erbjuda visningar där olika former av mat och dryck kommer erbjudas inför och under visningen. 

Utbudet av mat kan under testperioden vara begränsat och ibland finns inte alternativ för eventuella allergier eller specialkost. Vi kommer under denna period testa flera leverantörer och arbetssätt för att se hur vi bäst kan erbjuda bra och spännande matupplevelser för alla smaker. 

Vilken åldersgräns gäller för Bistrosalongen?

Då det förekommer alkoholservering i Bistrosalongen är åldergränsen 20 år. Detta gäller för samtliga gäster i sällskapet. 

När är nästa visning i Bistrosalongen?

Under testperioden sker visningar i Bistrosalongen vid olika tillfällen. Håll utkik här på nfbio.se eller på Instagram så missar du inte nästa tillfälle.