14/2: Bistrosalongen - The Banshees of Inisherin

Se den i Uppsala

Banshee event bistro

Den 14 februari kl. 18.45 visar vi The Banshees of Inisherin i vår nya Bistrosalong. I salong 5 har alla platser fått ett smidigt bord och i baren utanför serveras ett urval av plockmat, snacks och goda drycker både med och utan alkohol som du kan ta med in i salongen. 

När du bokar dina biljetter kan du även lägga till någon av kvällens plocktallrikar (ost- och charkbricka eller vegetarisk plocktallrik) för 139 kr/st. Ett antal plocktallrikar finns även att köpa på plats, men vi rekommenderar att du bokar direkt för att vara garanterad ditt val.

Ett urval av vin (rött, vitt, mousserande), cider, öl samt alkoholfria alternativ finns till försäljning under hela kvällen. Mat och dryck får du ta med dig in till biosalongen. 

Baren öppnar redan kl 17.00 för dig som vill avnjuta mat och dryck i vår lounge innan filmstart. 

Meny Bistrosalongen

Biografens ordinarie utbud av snacks och dryck finns såklart även att köpa.

Observera att åldersgränsen är 20 år för visningar i Bistrosalongen. Medtag legitimation. 

 

Om filmen The Banshees of Inisherin

Med hela 9 Oscarsnomineringar, bland annat för bästa film, och belönad med 3 Golden Globe-statyetter är The Banshees of Inisherin en av vinterns mest hyllade filmer. 

En film av Martin McDonagh som gjorde Three Billboards Outside Ebbing, Missouri kommer nu med en svart dramakomedi med Colin Farrell och Brendan Geeson i huvudrollerna. En livslång vänskap får en dag en abrupt vändning med ödesdigra konsekvenser.

Frågor om Bistrosalongen

Vad är Bistrosalongen?

Bistrosalongen är ett nytt koncept som under början av 2023 testas på Nordisk Film Bio i Uppsala. Vid utvalda testtillfällen kommer vi erbjuda visningar där olika former av mat och dryck kommer erbjudas inför och under visningen. 

Vilken åldersgräns gäller för Bistrosalongen?

Då det förekommer alkoholservering i Bistrosalongen är åldergränsen 20 år. Detta gäller för samtliga gäster i sällskapet. 

När är nästa visning i Bistrosalongen?

Under testperioden sker visningar i Bistrosalongen vid olika tillfällen. Håll utkik här på nfbio.se eller på Instagram så missar du inte nästa tillfälle.