Harry Potter

Harry Potter visas exklusivt i 4DX!

Det är svårt att tro att det har gått hela 20 år sedan vi första gången fick möta Harry Potter på bioduken. Trots det fortsätter filmserien vara en av de mest efterfrågade klassikerna och alltid i topp på publikens önskemål om filmer i 4DX. Och nu slår önskan in dubbelt när Nordisk Film Bio exklusivt kommer visa samtliga åtta filmer i 4DX! 

Hur kommer det kännas när stolarna flyger med Nimbus 2000 i de täta quidditchmatcherna och kommer man kunna sitta still i kamperna mot Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn? Det är dags att ta plats (och håll i dig) i salong 9¾ när Harry Potters magiska filmvärld kommer till liv 4DX.

Äventyret börjar söndag 21 november med Harry Potter och de vises sten och därefter ser vi fram emot en ny del varje söndag till mitten av december. Under jul- och nyårshelgen visas sedan de avslutande fyra filmerna. Biljetterna är ute nu till filmerna nedan!

Program och biljetter till de avslutande filmerna i under jul och nyår släpps senare. 

Samtliga filmer visas med engelskt tal och svenska undertexter. Filmerna kommer endast visas i 4DX-salongen (i 2D/4DX). Vi reserverar oss för att programmet kan komma att ändras. Ingen av filmerna kommer att visas längre än till 10 januari på grund av rättighetsskäl.