Harry Potter

Harry Potter visas exklusivt i 4DX!

Det är svårt att tro att det har gått hela 20 år sedan vi första gången fick möta Harry Potter på bioduken. Trots det fortsätter filmserien vara en av de mest efterfrågade klassikerna och alltid i topp på publikens önskemål om filmer i 4DX. Och nu slår önskan in dubbelt när Nordisk Film Bio exklusivt kommer visa samtliga åtta filmer i 4DX! 

Äventyret inleddes i slutet av november och fortsatta över julhelgerna. Om du inte hade chans att se de fyra avslutande filmerna visas nu dessa igen, en varje tisdag kl 18.00 med start den 25 januari. Biljetterna är ute nu, klicka på respektive film nedan. 

Hur kommer det kännas när stolarna flyger med Nimbus 2000 i de täta quidditchmatcherna och kommer man kunna sitta still i kamperna mot Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn? Det är dags att ta plats (och håll i dig) i salong 9¾ när Harry Potters magiska filmvärld kommer till liv 4DX.

Samtliga filmer visas med engelskt tal och svenska undertexter. Filmerna visas i 4DX-salongen (i 2D/4DX). Vi reserverar oss för att programmet kan komma att ändras.