Thumbnail

Ett tryggt biobesök

Från och med den 1 december införs nya åtgärder mot covid-19 som berör sammankomster och evenemang med fler än 100 personer. Merparten av våra rymliga biosalonger har färre än 100 platser. De två salonger som inte har det kommer från den 1 december få en begränsad kapacitet. 

Det betyder att du inte behöver ett vaccinationsbevis för att besöka oss. 

På Nordisk Film Bio följer vi noga myndigheternas rekommendationer och står redo att snabbt anpassa oss därefter. Tillsammans med din hjälp kan vi göra biobesöket så tryggt och trivsamt som möjligt. Ta gärna del av informationen på denna sida så är du väl förberedd inför ditt besök. 

👉 Du bör fortfarande stanna hemma och krya på dig om du känner dig sjuk. Om du behöver ändra eller boka av biljetter kan du alltid kontakta oss så hjälper vi till med det. Observera att vi via mail endast kan göra återköp på hela din beställning. Om du behöver lämna tillbaka enstaka platser kan vi hjälpa dig med det i biljettkassan på biografen, exempelvis i samband med ditt biobesök. 

👉 Vi anpassar vårt programmet så att vi undviker trängsel i foajé och butik. Men då vi fortfarande vill städa våra salonger noggrant mellan visningarna kan du ibland få vänta tills vi är redo att släppa in till din salong. 

👉 Respektera fortfarande avståndet till andra besökare, alla är kanske inte ännu redo för närkontakt igen. 

👉 Använd gärna handdesinfektionsmedel som finns på flera platser i biografen och på alla toaletter. 

👉 Vi rengör samtliga ytor i biografen ofta och noga. Med mer tid mellan filmvisningar för mer tid för noggrann städning av hela salongen.

Om du har några frågor inför ditt besök kan du alltid kontakta oss. Varmt välkomna till Nordisk Film Bio!