Nordisk Film

Nordisk Film Bio stänger tillfälligt

Vi älskar att bjuda på spännande bioupplevelser varje dag - men hälsa och säkerhet för personal och gäster kommer alltid i första hand. Med anledning av det pågående utbrottet av covid-19 väljer vi nu att tillfälligt stänga vår biograf i Uppsala från och med lördag 21 mars. Filmprogrammet fredag 20 mars genomförs som planerat. 

För dig som har bokade biljetter. Alla planerade föreställningar ställs in och köpta biljetter återbetalas automatisk till samma betalmedel som användes vid köp (Swish, betalkort eller presentkort). Återbetalningen genomförs under fredagen. Om du betalde med kort kan det ta ett par bankdagar innan det syns på ditt konto. 

Vi kommer tillbaka! Men tills dess vill vi påminna alla om att ta del av information från myndigheter om hur du bäst kan bidra till att begränsa smittan. Du kan bland annat hålla dig uppdaterat via Folkhälsomyndigheten.

Presentkort, företagsbiljetter och fribiljetter

Ingen ska bli utan möjligheten att använda sitt presentkort hos oss. Därför pausar vi nu giltighetstiden på samtliga presentkort under tiden vi har stängt. När vi sedan öppnar igen lägger vi till den tiden vi har haft stängt på samtliga presentkort köpta till och med dagens datum.

Detta gäller även företagsbiljetter och fribiljetter med utgångsdatum under vår och sommar.  

Om du har några frågor om vår tillfälliga stängning är du alltid välkommen att kontakta oss på info [at] nfbio.se 

Ta hand om varandra så ses vi snart igen!