Utomhusbio

Utomhusbio i Gränbyparken

Tillsammans med Gränbystaden bjuder Nordisk Film Bio in till gratis utomhusbio i Gränbyparken under två kvällar i augusti, innan skolorna börjar. 

Den 7/8 kl 21:30 visar vi Sune Vs. Sune. När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också! Filmen är barntillåten och har svensk text. Filmen är 85 minuter lång.

Den 14/8 21:15 visar vi den härliga filmen Mamma Mia! Here We Go Again. Det är den andra filmen i serien. Sophie är gravid och känner sig närmare sin mamma nu än någonsin tidigare. Hon känner också att hon vill veta mer om sin mammas kärlekar och förflutna. Vad hände egentligen? Filmen är barntillåten och har svensk text. Filmen är 114 minuter lång.V

  • Visningen är i Gränbyparken, Gränby Hjärta, som ligger cirka 400 meter väster om gallerian. Gratis för alla!
  • Ta med en picknickfilt, en strandstol eller en skön kudde att sitta på. Kläder efter väder - vi kör filmen även om det regnar litegrann och även om det är en lite kyligare kväll. Paraply och regnjacka är alltid bra att ha!
  • För dig som är hungrig kommer vi att ha två foodtrucks på plats, Dr Falafel och Tapicante. De erbjuder även vegetariska rätter.
  • Parkeringsplatser finns på den västra sidan av gallerian och sen går ni bara in i parken ett par hundra meter. Buss 1 och 4 stannar vid hållplats Gränbystaden och sen kan ni gå cirka 300 meter in i parken. Cyklar ni eller går finns det flera promenadstråk som leder in i parken.

Varmt välkommen!