Thumbnail

Från och med onsdag den 9 februari avvecklas samtliga restriktioner och biografen har åter öppet som vanligt. Tills detta datum gäller dock fortfarande vissa restriktioner när du ska besöka oss - våra salonger har social distansering med avstånd mellan varje sällskap. I varje sällskap får max 8 personer sitta tillsammans. Eftersom våra salonger inte har fler än 50 bokningsbara platser krävs inget vaccinationsbevis i Malmö.

Salonger med social distansering

Tillgängliga platser i våra salonger är nu uppdelade i par om två. Om ni är fler än två personer i ert sällskap kan ni sedan i salongen välja att sitta tillsammans (upp till 8 personer) förutsatt att ni har bokat platserna intill varandra på samma rad.

Kom ihåg att respektera avståndet till övriga gäster och lämna minst 1 stol ledig mellan er och nästa sällskap.

För dig som vill veta mer

På Nordisk Film Bio följer vi noga myndigheternas rekommendationer och står redo att snabbt anpassa oss därefter. Tillsammans med din hjälp kan vi göra biobesöket så tryggt och trivsamt som möjligt. Ta gärna del av informationen på denna sida så är du väl förberedd inför ditt besök. 

👉 Du bör fortfarande stanna hemma och krya på dig om du känner dig sjuk. Om du behöver ändra eller boka av biljetter kan du alltid kontakta oss så hjälper vi till med det. Observera att vi via mail endast kan göra återköp på hela din beställning. Om du behöver lämna tillbaka enstaka platser kan vi hjälpa dig med det i biljettkassan på biografen, exempelvis i samband med ditt biobesök. 

👉 Vi anpassar vårt programmet så att vi undviker trängsel i foajé och butik. Men då vi fortfarande vill städa våra salonger noggrant mellan visningarna kan du ibland få vänta tills vi är redo att släppa in till din salong. 

👉 Respektera fortfarande avståndet till andra besökare, alla är kanske inte ännu redo för närkontakt igen. 

👉 Använd gärna handdesinfektionsmedel som finns på flera platser i biografen och på alla toaletter. 

Om du har några frågor inför ditt besök kan du alltid kontakta oss. Varmt välkomna till Nordisk Film Bio!